Over Ons

 

World Truck Auctions bespaart u tijd en energie, daar komt het eigenlijk op neer.

 

World Truck Auctions is een online veilinghuis gericht op wegtransport. Op de website worden verschillende transportmiddelen geveild. Te denken valt aan Trekkers, opleggers, bakwagens, aanhangwagens en aanverwant materieel zoals bijvoorbeeld containers en meeneem heftrucks.

 

World Truck Auctions onderscheid zich door zich specifiek te richten op de transportsector.

De voertuigen worden in opdracht van onder andere transporteurs en leasemaatschappijen aangeboden.

De (gebruikte)vrachtwagens in de veiling hebben allen een duidelijke en gedetailleerde omschrijving en fotoweergave zodat kopers weten waar men een bod op uitbrengt.

 

Door jarenlange opgedane ervaring in het hart van transport- en dealerbedrijven begrijpen we de transportsector als geen ander en zetten we ons in om het beste resultaat te behalen voor zowel kopers als verkopers.

 

Vraag en aanbod komen samen en vormen een marktconforme verkoop. Professioneel, transparant en duidelijk is waar wij voor staan met onze online vrachtwagen veilingen.

 

Gemakkelijk

Verkopen van zaken kost tijd en inspanning. Via World Truck Auctions verkoopt u zonder dat u er veel tijd aan hoeft te besteden.

U kunt zelf uw voertuigen aanbieden voor een veiling of u laat het ons doen.

 

Snel

World Truck Auctions organiseert online veilingen en is de ideale methode om snel vrachtwagens te verkopen. Door regelmatig online vrachtwagen veilingen te organiseren kunnen koper en verkoper instappen om deel te nemen aan één van de online veilingen.

 

Doelgroep

World Truck Auctions is continu actief om het aanbod uit de vrachtwagen veiling bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen, zodat effectieve verkoop wordt gerealiseerd.

 

Transparant

De door World Truck Auctions georganiseerde vrachtwagen veilingen bieden transparantie aan alle betrokken partijen. Gecontroleerde inhoudelijke informatie en goede weergave van de aangeboden voertuigen. De prijs komt op een open en eerlijke manier tot stand.

 

Er vinden uitsluitend biedingen plaats door bedrijven, hierdoor zijn er geen biedingen van particulieren! Business to Business.